Show contact information
Norsk  Produkter  Websted

Websted

På leting etter ditt første websted og usikker på hva du bør velge? Synes du det er vanskelig å redigere ditt nåværende websted? Eller har du behov for et websted som er så enkelt å bruke at flere i din organisasjonen din kan legge inn informasjon? Med Timekiosk Websted kan din websted løsning vokse med ditt behov og du kan velge mellom en rekke ekstra funksjoner.

Timekiosk tilbyr markedets mest brukervennlige websted løsninger for bedrifter og organisasjoner av alle størrelser og typer. Bilder du ønsker å legge inn blir automatisk redusert i størrelse og tilpasset web format. Med et Timekiosk Websted trenger du ikke velge et standard design som kanskje ikke passer din virksomhet. Vi lager nemlig et design tilpasset din virksomhet etter avtale med deg. 

Ønsker du et helt spesielt design legger vi gjerne inn det også etter avtale! Serverplass, programvare, drift, backup, brannmur, antiviruskontroll og support via e-post er inkludert!

Eksempler på aktuelle funksjoner som kan benyttes på et Timekiosk Websted er Intranet, Extranet, krysspublisering, et spamsikkert kontaktskjema, slideshow visning av bilder, en enkel nettbutikkfunksjon, diskusjonsforum og et "Min Side" system for kundesider på webstedet. Fordi Timekiosk Websted er en utprøvet og velegnet applikasjonsplattform kan vi også utvikle eller tilpasse spesialsystemer for akkurat ditt behov.

Kombinerer du Timekiosk Websted med Timekiosk Kunde kan du angi at hver enkelt kunde blir medlem av for eksempel en "VIP Kunde" gruppe eller en "Nye kunder" gruppe, hvor hver kunde får tilgang til utvalgte sider på webstedet. Dette gjør det svært enkelt å gjøre målrettet markedsføring, gjennomføring av kampanjer og lignende. Videre gir det muligheter for kundeservice og distribusjon av tilpasset kundeinformasjon på en helt ny og spennende måte.

Pris for etablering: Kr. 2990,-
Bindingstid: Kun 12 måneder
Pris per mnd.
Timekiosk Websted for frisørsalonger, helseforetak, butikker, bilverksteder og praktisk talt alle typer bedrifter og organisasjoner. Inkluderer eget websted, drift, support via e-post, innholdsredigering via web, bildeadministrasjon via web og utarbeidelse av et enkelt design ved oppstarten. Eget design kan legges til etter avtale! Kr. 590,-

 

Integrert Timekiosk Websted og Timekiosk Kundesystem, Forum system, Min Side funksjon opsjoner. På forespørsel
Dersom du i tillegg skal benytte webstedet for publisering internt (intranet) eller sammen med partnere (extranet) kan vi anbefale at også velger vår utvidede Triplenet pakke. Denne gir deg støtte for å vise innhold kun til valgte brukere, eksempelvis interne brukere, partnere og/eller på Internett. På forespørsel
Skal du ta steget helt ut og dele innhold med andre websteder og sørge for et enhetlig informasjonsregime på tvers av flere avdelinger og/eller bedrifter eller organisasjoner anbefaler vi vår Enterprise løsning. Denne egner seg spesielt godt for distributører med forhandlere, kjeder, konsern, foreninger med flere grupper og lignende. På forespørsel
 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6018893
Sider: 9580347

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.