Show contact information
Norsk  Support  Datasikkerhet

Timekiosk er dedikert til sikre løsninger og sikring av bedrifter, organisasjoner og brukeres data og trafikkinformasjon. Timekiosk tilbyr derfor tilgang til våre nettsider og E-post tjenester via SSL kryptert kommunikasjon.

For tilgang til våre sikrede nettsider, bruk:

https://www.timekiosk.com  (anbefaler FireFox som nettleser)


Sikring av kassesystemer og kundedata:

Lokalt lagrede data i Timekiosk systemet kan krypteres om ønskelig og dataene kan da ikke kopieres til andre maskiner eller "hackes" for å hente ut informasjon. Timekiosk har dermed et lokalt system som er sikrere enn de aller fleste "vanlige" systemer, som gjerne har en lokal database som enkelt kan leses for å hente ut data.

Data som overføres til sentrale systemer er kodet som standard slik at de er meget vanskelige å lese. Som en opsjon kan dataene krypteres ved at det benyttes en SSL tjeneste for all overføring til/fra de sentrale systemene. Med sistnevnte og lokal kryptering av dataene er Timekiosk systemet meget sikkert og trolig det sikreste PC Kasse- og fagdatasystemet på markedet.

Vi lagrer ingen lesbare passord eller kredittkortinformasjon i våre systemer. Sikringen av de sentrale systemene er forøvrig beskrevet her.


E-post sikkerhet:

Timekiosk tilbyr med sin populære E-post tjeneste en betydelig grad av sikring av din informasjon og skjuler så langt vi kan også hvem du "snakker" med. Dette innebærer at trafikken mellom din Webmail, POP3 eller IMAP klient kan sikres med SSL kryptering til våre E-post servere. Videre trafikk krypteres dersom mottaker støtter dette. Sjekk med din mottaker om de benytter en E-post tjeneste som godtar SSL kryptering på inngående SMTP trafikk (port 465) for å være sikker på at E-posten sendes kryptert hele veien frem til mottakeren.

Vi kan også som et tillegg tilby sikring av utgående E-post til et land/område som er utenfor Norge (eller DLD områdene) slik at du kan sikre deg mot avlytting av trafikken når den er på vei ut av de aktuelle overvåkede områdene. Fortsatt kreves det at mottaker benytter en tilsvarende tjeneste for inngående E-post for fullstendig sikring, dersom vedkommende er innenfor de overvåkede områdene.

Dersom du benytter Timekiosk E-post vil inngående E-post meldinger selvsagt tas i mot med SSL kryptering dersom avsenders system forsøker å sende meldingen kryptert (via port 465 som er standard).

For elementær E-post sikkerhet bruker du følgende tilkoblingsdetaljer:

Webmail: https://email.timekiosk.com  (klikk gjerne på E-post ikonet over menyen)
IMAP: Bruk port: 993 og SSL kryptering
POP3: Bruk port: 995 og SSL kryptering
Utgående SMTP: Bruk port: 465 og SSL kryptering (krever pre-POP auth)

Hvis du skulle få problemer med oppkoblingen ber vi deg kontakte oss slik at vi kan finne problemet sammen.

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6018760
Sider: 9580169

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.