Show contact information
Norsk  Support  Virus/malware!

Hoveddelen av de supporthenvendelser Timekiosk mottar er knyttet til bredbånd og virus/malware på PC. Feil på bredbånd kan skje fra tid til annen og vi vil forsøke å løse slike problemer sammen med våre kunder og leverandøren av bredbåndet i de tilfeller vi har levert bredbånd til kunde via våre partnere.

Når det gjelder virus og malware (Internett pop-up vinduer etc.) skyldes dette i de aller fleste tilfeller uforsiktig "browsing" på Internett eller åpning av e-poster med infiserte vedlegg. For å redusere risikoen for slike problemer er det påkrevet med følgende på hver enkelt PC som er tilknyttet Internett:

  • Brannmur (Windows brannmur fungerer bra)
  • Anti-Virus verktøy (vi anbefaler og selger AVG, men gode alternativer finnes)
  • Internett nettleser sikring (ofte en del av Anti-Virus verktøyet)

Selv med de nevnte sikkerhetsverktøyene installert må man selv utvise stor forsiktighet når man går på nettsteder og åpner epost'er.

Timekiosk vil forsøke å hjelpe til med å løse problemer som skyldes virus/malware. Fordi slike problemer ofte tar mye lenger tid å løse enn supporthenvendelser forøvrig vil vi være nødt til å avtale tid for arbeidet og videre naturlig nok ta betalt for den tiden som medgår.

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6018861
Sider: 9580310

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.